Clubs op zoek naar judo, jiu-jitsu en aikido trainers

Steeds vaker kunnen clubs geen leden meer toelaten omdat deze clubs over onvoldoende trainers beschikken. Daarnaast zijn er bevoegde trainers die op zoek zijn naar nieuwe clubs. Daarom deze pagina waarop JBN clubs uit Zuid-Nederland kunnen laten weten dat zij op zoek zijn naar trainers.

Zelf een bevoegd trainer en op zoek naar (meer of ander) werk? Kijk hier beneden maar eens. Neem zelf contact op met de genoemde contactpersoon.

Als je zelf nog geen bevoegd judo, jiu-jitsu of aikido trainer bent, maar je wilt er wel meer over weten, Klik dan hier.

Als een club een (gratis) advertentie op deze pagina wil plaatsen, dan moet die club gewoon een e-mail, met voldoende informatie, sturen naar webmaster Ronald Kalkhoven (e-mail: r.kalkhoven@zeelandnet.nl).  

 

Judovereniging Randori Leende
Wij zijn opzoek naar een judoleraar!

Omdat de huidige trainer van onze judovereniging ermee stopt na de zomervakantie van 2015. zoeken wij voor de maandag van 17:00 tot 19:00 een enthousiaste trainer, die de bevoegdheid heeft zelfstandig training te geven aan kinderen tussen de 5 en 18 jaar. Voor meer informatie over de vereniging: http://www.judo-randori.nl/

Voor een reactie of meer informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met onze voorzitter Mark van Helvoort: info@judo-randori.nl
 
Judovereniging Haagse Beemden Breda
Wij zijn opzoek naar een judoleraar!

Omdat de huidige trainer van onze judovereniging ermee stopt er na de zomervakantie van 2014, zoeken wij voor de woensdagmiddag/avond een enthousiaste trainer, die de bevoegdheid heeft zelfstandig training te geven aan kinderen tussen de 5 en 18 jaar. Het zal gaan om 4 lesuren, waarbij de techniek centraal staat. Een en ander is flexibel in te vullen. Voor meer informatie over de vereniging: www.judobreda.nl

Voor een reactie of meer informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met onze voorzitter Roel van Arensbergen: roel@judobreda.nl
 
Judovereniging Sankawa uit Middelbeers
Wij zijn opzoek naar een judoleraar.
De huidige leraar heeft na meer dan 15 jaar besloten dat hij in de zomer van 2014 wil gaan stoppen.
Er is altijd en ook nu nog een goede band geweest met de leraar en we betreuren maar begrijpen zijn reden om te willen gaan stoppen.
Lessen zijn bij Sankawa op dinsdagavond in 4 groepen. De lessen zijn van 17.30 tot en met 21.30. We zoeken dus een enthousiaste leraar die bij ons de lessen kan gaan overnemen van onze huidige trainer. We zoeken een trainer die voldoende geduld heeft met kinderen maar ook een leuk programma kan bieden aan volwassen. Kernwoorden zijn positief benadering, structuur, discipline respect, goede omgang met jong en oud.

Wij zoeken bij voorkeur een trainer die ook examens mag afnemen en zo nodig wedstrijd training kan geven.
Ter informatie, Sankawa is een recreatieve vereniging met meer accent op techniek, dan op wedstrijdprestaties.

Gelieve te reageren met een korte e-mail met de judo-achtergrond en motivatie.

Contactpersonen zijn:
- Wim van Dooren, w.dooren@chello.nl
- Edwin Delien, j.delien1@upcmail.nl
- Bianca Gosens van der Pol, gosenss88@kpnmail.nl
SPORTINSTITUUT OOMS

Wij zoeken, ter versterking van ons team (recreatie en topsport), een judoleraar / coach.
Contact: Michiel Gersjes
Telefoon: 06-53545561
E-mail: m.gersjes@teurlings.com

BUDOSPORTEN ELHATRI in Eindhoven zoekt: JUDO DOCENT m/v

Budosporten Elhatri (www.elhatri.nl) is een begrip in Eindhoven. De prachtige nieuwe dojo is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Op de zes tatami’s (voor het judo worden er extra matten op de puzzelmatten geplaatst) beoefenen de vele aangesloten leden diverse verdedigingssporten zoals karate, thaiboksen, kickboksen, tae-bo en zelfverdediging. Daarnaast is er een ruime moderne fitnessruimte aanwezig.

Budosporten Elhatri wil beginnen met judo en jiujitsu lessen voor de jeugd. In eerste instantie is dit op recreatief niveau, maar een wedstrijdgroep behoort tot de mogelijkheden voor de toekomst. De sportschool ligt centraal in een kinderrijke wijk, waarin veel vraag is naar judo en jiujitsu. Een prachtige kans die niet verloren mag gaan.

Voor het verzorgen van de lessen judo en jiujitsu is Budosporten Elhatri op zoek naar een judo en jiujitsudocent. Ben jij minimaal judo en/ of jiujitsuleraar A? Vind jij het leuk om een geheel nieuwe afdeling judo en/of jiujitsu op te zetten bij een sportschool? Ben jij woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Appie Elhatri, eigenaar van Budosporten Elhatri. Het telefoonnummer is 040 244 04 85 of stuur een e-mail naar appie@elhatri.nl.
 
BUDOSPORT VAN GEEL in Valkenswaard zoekt: JUDO DOCENT m/v voor 3-7 uren per week
Budosport Van Geel in Valkenswaard is met onmiddellijke ingang op zoek naar een judoleraar A of B. De vacature is voor drie tot zeven uren per week in Weert, Wintelre (bij Veldhoven) of Valkenswaard.
Informatie over de sportschool vindt u via www.budosportvangeel.nl. Hebt u interesse of weet u een geschikte kandidaat? Neemt u dan contact op met Olaf van Geel via info@budosportvangeel.nl.
QUALITY SPORTS CENTRE in Tilburg zoekt: JUDO DOCENT m/v
Qualitiy Sport Centre is een moderne sportschool in hartje Tilburg. Met de aankomende uitbreiding van de sportschool wordt een grote dojo ingericht. De sportschool wil vanaf in 2011 judo aanbieden voor jong en oud. Daarvoor is het sportcentrum op zoek naar een (aankomend) judoleraar A of judoleraar B.
Een belangrijke vereiste is dat de judoleraar de judosport actief in de omgeving promoot, bijvoorbeeld op onderwijsinstellingen. Het aantal uren wordt ingevuld op basis van de vraag die ontstaat voor het judo. Hoe meer judogroepen, hoe meer uren. Meer informatie rondom deze vacature is verkrijgbaar via Daniëlle van der Linden via info@qualitysportcentre.nl of telefoonnummer 013 -536 31 56. De website is www.qualitysportcentre.nl
Budoschool Shintai Nederweert is een begrip in Nederweert en omgeving. Het is een actieve vereniging die, naast de vele activiteiten voor zijn leden, ook judolessen op diverse scholen in de omgeving verzorgt. Naast deze breedtesportactiviteiten is deze club ook erg succesvol in het wedstrijdjudo.

Onlangs hebben we een nieuwe dojo betrokken waar we natuurlijk erg trots op zijn. Je bent dan ook van harte welkom in onze nieuwe dojo aan de Smisserstraat 8 A in Nederweert.

Wij zoeken…
Voor het verzorgen van onze judolessen is Shintai op zoek naar een extra judodocent. Het betreft hier vier vaste lesuren per week.

Ben jij Judoleider en heb je ambities om de opleiding tot Judoleraar A te volgen? Ben jij in het bezit van je diploma Judoleraar A of B? Reageer dan snel!
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek neem je contact op met:
Contactpersoon: Thijs Linsen
Telefoon: 06-15213187
E-mail: info@shintainederweert.nl
Internet: www.shintainederweert.nl

 
Judovereniging Tsukuri Uden zoekt naar een enthousiaste judoleraar A of B voor het verzorgen van judolessen op vrijdag avond. Plezier en prestaties moeten hoog in het vaandel staan. Tsukuri is bereid om de kosten voor een opleiding voor haar rekening te nemen.
Lestijden van 16.30 uur tot 20.30 uur. Er trainen 2 jeugdgroepen en de seniorgroep.
Contactpersoon: W. Hommersom

Telefoon:
0413-266423
E-mail: tsukuri@home.nl

Contactpersoon: L. van der Linden
Telefoon: 0049-28376699993
Email: l.v.d.linden@t-online.de

Internet: www.tsukuri-uden.nl
 
JudoGoes is een succesvolle en groeiende vereniging uit Goes en omgeving.
Wij zoeken een enthousiaste trainer om onze trainingsuren uit te kunnen breiden. Het bezit van het diploma Jeugd judoleider, Judo leraar A of B is een vereiste.
De lessen zullen op woensdag en/of vrijdag gegeven worden. JudoGoes is een budovereniging waar iedereen op een recreatieve of prestatieve manier plezier kan beleven aan Judo.
Contactpersoon: André van Meerkerk
Telefoon: 06-34845723
E-mail: info@judogoes.nl
Internet: www.judogoes.nl
 
 Judo en Jitsuvereniging Kodokan St. Anthonis zoekt naar een enthousiaste jiu-jitsu trainer voor het verzorgen van jiu-jitsulessen op donderdag avond. Plezier en prestaties moeten hoog in het vaandel staan. Kodokan is bereid om de kosten voor een opleiding voor haar rekening te nemen.
Lestijden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er traint 1 groep van ca. 15 personen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar.

Contactpersoon: Rene Ponsen
Telefoon: 0485-383358
Email: r.ponsen@home.nl

of
Contactpersoon: Paul de Kort
Telefoon: 0485-576705
Email: jenpdekort@hetnet.nl


 

 Kesselse Sport Vereniging zoekt judo trainer (m/v)voor het verzorgen van judolessen voor beginners junioren tot gevorderden senioren. De lessen vinden plaats in diverse groepen op de vrijdagavond en eventueel ook de zaterdag morgen.
Contactpersoon: Tonio Habets of Peter Driessen
Telefoon: 077 - 4622678 of 077 - 4622711
Email: pr@ksv-kessel.nl

 
 Judovereniging Budo Kwai Teisoku uit Zaltbomel zoekt per 01-01-2007 een enthousiaste judoleraar A of B.
De vervangende lestijden zijn op dinsdag vanaf 17.15 tot 20.15 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met D v Herp.
Contactpersoon: D v Herp
Tel: 0418-516462.

De Eerste Sport- en Judovereniging Goirle zoekt een judo leraar. Liefst met bevoegdheid A of B, maar ook jeugdleiders mogen reageren.
Leslokatie: Dojo Sporthal De Haspel te Goirle
Lestijden: woensdag van 18.00 tot 21.00 uur.
Contactpersoon: voorzitter A. Kools
Tel.: 013-5340383.
E-mail: judoclubgoirle@home.nl

Sportcentrum Van Rijt uit Helmond is op zoek naar een Judo leraar. Kandidaten dienen in het bezit te zijn van het diploma Jeugd judo leider, Judo leraar A of B of bereid te zijn dit te gaan halen. Het betreft 10 uren per week. Uw reactie kunt u sturen naar Sportcentrum Van Rijt, Hoofdstraat 123, 5706 AK in Helmond. 
Contactpersoon:
Michel van Rijt
E-mail:  michel@budosportvanrijt.nl

Sportschool Essink zoekt een gediplomeerde jiu-jitsu leraar in Eindhoven. 
Contactpersoon: Tom Essink
Tel:  040-2133205 
E-mail: sportschoolessink@wanadoo.nl

Sportschool Essink kan, in Eindhoven en omgeving, voor de uitbreiding van de judogroepen, altijd enthousiaste en gediplomeerde judoleraren (vanaf jeugdjudoleider) gebruiken. 
Contactpersoon: Tom Essink
Tel:  040-2133205 of 06-54307490
E-mail: sportschoolessink@wanadoo.nl

De trainers van Budovereniging De Hechte Band uit Mierlo zoeken een collega voor het geven van judolessen op dinsdagavond (aantal uren/dagen bespreekbaar), met minimaal het diploma jeugdjudoleider of bereid dit te gaan behalen. Contact persoon:
Peter Sanders
Tel: 0492-664424
E-mail: lsanders@wish.net