Judo nieuws - Districtwaardering voor Astrid, Mireille en Pia tijdens overdracht Sportinstituut Balans

 


van links naar rechts: Josť van Roestel (secretaris), Astrid Severens, Mireille Lammens,
Pia de Kramer en Wil Bruinsma (financiŽle zaken)

Zondag 17 maart: Het districtsbestuur van ZN was uitgenodigd om de symbolische overdracht bij te wonen van het sportinstituut aan Pascal Hummel en Carianne Hendriks.
Judo is de basis geweest waar sportinstituut Balans mee is begonnen.
Vanuit die basis hebben zij Balans uitgebouwd tot een sportinstituut met een enorm gevarieerd aanbod aan lessen, cursussen en trainingen. Alles is gericht op het tot stand brengen van een balans tussen lichaam en geest, van een balans tussen inspanning en ontspanning. Veel mensen hebben zij in de afgelopen 15 jaar geleerd om een innerlijke balans te bereiken door iemand uit balans te brengen.
Met veel enthousiasme zijn ze voor veel mensen sensei geweest. Met veel enthousiasme hebben ze mensen begeleid bij de zachte weg naar danexamens.
Zo mogelijk hebben zij zich ook ingezet voor de judobond, bijvoorbeeld als lid van de Jeugdcommissie en als examinator bij danexamens.
Het districtsbestuur heeft daarom besloten Astrid, Mireille en Pia, een districtswaarderingsspeld toe te kennen. Deze werd uitgereikt door Josť van Roestel (secretaris) en Wil Bruinsma (financiŽle zaken).