Budo nieuws - Budospelen 2013
 

De Budo Jeugddag dit jaar was weer een succes! Een enerverende dag!
Om te beginnen werd de dag geopend met een judoshow. En niet zomaar een, maar van het Judoshow Team Nederland, die vorige week in Malta Europees Kampioen zijn geworden! Een topprestatie en een mooie start van de dag.
De dag had als thema “Oranje Boven” en dat was terug te zien in de versieringen en in de spelletjes. Bij de spelletjes werd enthousiast gestreden om de eer. Zo was er dobbelen, springtouwen, worstelen, zaklopen, sjoelen, oranje feest en was er sprake van Koninklijk voetenwerk. Voor ieder wat wild en de kinderen beleefde een hoop plezier!
Aan de andere kant van de zaal werd een clinic gegeven door topjudoka Ruben Houkes. Met zijn vele titels, waaronder Wereldkampioen, geen onbekende voor de kinderen. Hij liet zijn favoriete technieken zien en leerde deze aan alle judoka’s.
Alles bij elkaar was het een topdag, op naar volgend jaar!
Voor volgens jaar zijn wij, de jeugdcommissie, nog op zoek naar een leuke opening van de dag. Dat kan val alles zijn, als het maar met budosporten te maken heeft. Interesse? Laat het ons weten via jeugdcommissiejbn@hotmail.com