Judo nieuws - 50-Jarig Jubileum Dai-Ippo St. Oedenrode

 


secretaris José van Roestel met voorzitter René van der Heyden

Een 50 jarig jubileum is altijd een mijlpaal om bij stil te staan. Zo ook Dai-Ippon in St. Oedenrode.
Er zijn al verschillende activiteiten geweest, maar zaterdag 14 september was de officiële receptie ten behoeve van allerlei geledingen van de Judo Bond Nederland.
Vertegenwoordigers van bevriende en concurrerende clubs, een afvaardiging van het districts bestuur en het hoofdbestuur waren aanwezig.
Judoka's en ouders van judoka's. Iedereen was in de gelegenheid om het bestuur te feliciteren met dit jubileum.

Hoofdtrainer Cor van der Heijden bedankte iedereen voor zijn aanwezigheid en memoreerde een aantal opmerkelijke feiten en wetenswaardigheden van de club.
Hij was er niet vanaf het begin bij, maar intussen wel 36 jaar. "Met alle overuren erbij kom ik vast wel aan de 50 jaar" aldus Cor van der Heijden.
Çor liet niet na, om te benadrukken dat Eric Markgraaff een grote steun en toeverlaat is voor hem bij het geven van de verschillende lessen.
Daarlangs zijn zij ook trainingsmaatjes en nemen samen deel aan kata wedstrijden. Dat doen ze op hoog niveau. Binnenkort ( oktober ) vertrekken zij samen naar Japan om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap kata.
Dat is ook een mooie promotie voor de club, het judo en de Judobond Nederland.

Zoals Cor van der Heijden aangaf, we doen het met zijn allen. Dai Ippo heeft wel moeilijke tijden gekend, maar is er bovenop gekomen, getuige dit feestje.

Uit handen van portefeuillehouder wedstrijdzaken van het bondsbestuur ontving voorzitter René van der Heyden de bekende JBN vlag.
Secretaris van het district José van Roestel gaf namens het district Zuid-Nederland een boeket bloemen met bijbehorende enveloppe.

Na afloop van het officiële gedeelte was er een feestavond gepland voor alle leden en hun ouders.