Judo nieuws - Afscheid penningmeester Wil Bruinsma tijdens DLV 2014

 

Oosterhout, 5 april 2014: Op 5 april 2014 vindt de jaarlijkse District Leden Vergadering plaats. Naast een boeiende presentatie over de Club Centraal en een verrassende presentatie over het nieuwe JBN Toernooi pakket, wordt ook penningmeester Wil Bruinsma in het zonnetje gezet.

Na liefst 13 jaar in functie te zijn geweest heeft Wil besloten er een punt achter te zetten. Zowel voorzitter John Beer als JBN penningmeester Renť Bogaarts kenmerken Wil als een integere, deskundige penningmeester die het lukte om ons district 13 jaar lang zonder serieuze financiŽle incidenten te laten draaien. Integendeel, financieel is ons district een voorbeeld voor de andere JBN districten. Het JBN bondsbestuur heeft dan ook besloten om Wil te benoemen tot bondsridder met het zilveren JBN ereteken.

Wil bedankt alle aanwezigen, en laat hen ook weten dat in mei de overdracht gaat plaatsvinden van alle financiŽle zaken. Tot dan toe blijft Wil nog gewoon de facturen en declaraties ontvangen en betalen. Het districtsbestuur blijft hard op zoek naar een opvolger. Als u een kandidaat kent?

Een verbaasde Henri Henraat ontvangt van John Beer een budo standaard voor zijn vele jaren dat hij actief is geweest voor de Districts Graden Commissie Judo. Pas rond 22.45 uur is de vergadering afgelopen, en konden de aanwezigen eindelijk gaan borrelen.