Budo NieuwsSusan van Rossum gekozen als nieuwe penningmeester

Oosterhout, zaterdag 4 april: Op 4 april vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Susan van Rossum wordt op die avond unaniem gekozen als nieuwe penningmeester van district Zuid-Nederland.
Er worden 2 bijzondere en bekende/beruchte vrijwilligers naar voren gehaald: Louis de Matter en Bertus Kemmeren. Beiden zijn 32 jaar geleden gekozen als bondsraadslid, en steeds in functie gebleven. Zo vertegenwoordigen zij dus al 32 jaar leden van ons district bij de nationale bondsraad. Negen jaar geleden heeft de JBN besloten dat leden van het bondsbestuur en van de bondsraad nog maar maximaal 9 jaar zitting mogen nemen. Om die reden zijn beiden heren nu niet meer herkiesbaar. Districtsvoorzitter John Beer laat weten dat de heren al veel onderscheidingen (waaronder een koninklijke onderscheiding en een JBN bondsridderschap) hebben ontvangen voor hun indrukwekkende inzet voor de JBN en hun club. Daarom is besloten om hun deze keer een budo beeldje te overhandigen.
Voor het invullen van beide vacatures hebben zich gelukkig 2 nieuwe kandidaten gemeld: een zekere Wil Bruinsma (inderdaad: onze vorige penningmeester) gaat FinanciŽn doen, en de heer Klaassen neemt de portefeuille Breedtesport binnen de bondsraad voor zijn rekening.
 


vlnr: Voorzitter JBN-ZN John Beer, Louis de Matter, Bertus Kemmeren