Judo - Twinkel toernooi 2015

 

In 2015 wordt voor de 16e keer het jaarlijkse Twinkel Judo Toernooi voor judoka’s met een verstandelijke beperking georganiseerd. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 31 januari 2015 in sporthal “Achter de Tuintjes” in Gilze.
Deze uitnodiging wordt gestuurd naar JBN aangesloten judo scholen en verenigingen, maar wordt ook gestuurd naar organisaties waarvan wij weten dat zij judoles geven aan judoka's met een verstandelijke beperking.

Omdat iedere judoka met een verstandelijke beperking moet kunnen deelnemen, wordt er een systeem gehanteerd van wedstrijd klassen waarmee met ieders mogelijkheden en onmogelijkheden rekening wordt gehouden. Hiervoor wordt het JBN wedstrijdreglement voor G-judo toegepast. De wedstrijden worden begonnen met ‘tachi-waza’ (staande technieken) of met ‘ne-waza’ (grond technieken). Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een functionele classificatie, waarbij sprake is van een vijfcategorie schaal van goed naar zwak. Hierdoor wordt het mogelijk om groepjes te maken van maximaal 4 of 5 deelnemers die zoveel als mogelijk een gelijkwaardig gewicht, leeftijd en niveau hebben. Alle deelnemers ontvangen een prijs.

Het programma ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:
Ontvangst:        10.00 uur
Wedstrijden:     vanaf 11.00 uur
Prijsuitreiking:  ca. 15.00 uur

De inschrijfkosten bedragen € 5,00 per deelnemer. De entree voor toeschouwers is gratis. U wordt verzocht het inschrijfformulier vóór 12 januari 2015 te mailen naar Kees Hessels: keeshessels@hetnet.nl.

Tevens wordt u verzocht het totale inschrijfgeld over te maken op IBAN-nr NL34RABO 0316887579 t.n.v. “Judo Bond Nederland Z-N” in Tilburg onder vermelding van Inschrijfgeld Twinkeltoernooi.

Let op! nieuw e-mailadres en nieuw rekeningnummer!

Op onze internet site www.jbn-zn.nl vindt u onder het kopje Service een routebeschrijving naar de sporthal.

 

 

                         
Uitnodiging & info            Inschrijfformulier