Bitget accepteert gratis SEPA-stortingen

Het onderstaande artikel is een inzending en niet de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Het is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen houdt risico in. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Om beter aan de behoeften van de klant te voldoen en het platform gebruiksvriendelijker te maken, heeft crypto-uitwisseling Bitget belangrijke wijzigingen aangebracht in het betalingssysteem. Vanaf 18 januari hebben alle Europese klanten toegang tot SEPA-betalingen, waardoor ze rechtstreeks vanaf hun bankrekening op het platform fiatvaluta kunnen storten. Opnames in euro’s zijn vanaf 20 januari ook mogelijk.

Deze functie vergemakkelijkt niet alleen het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies, maar geeft gebruikers ook toegang tot de brede selectie van handelsopties die beschikbaar zijn op het platform, zoals futures, spot en zelfs copy trading.

Het SEPA-stortingsproces is snel, gebruiksvriendelijk en 24/7 beschikbaar Ontdek hier hoe het werkt. Als extra stimulans om de nieuwe functie uit te proberen, kunt u tijdelijk storten en handelen op Bitget zonder transactiekosten.

Bitget General Manager Gracy Chen had dit te zeggen over de nieuwe functie van Bitget:

“Er zijn maar weinig internationale beurzen die zowel SEPA- als FasterPayments-stortingsmethoden aanbieden, wat het begin markeert van Bitget’s fiat-valutaactiviteiten in Europa en onze toewijding aantoont om een ​​veilige en stabiele brug te zijn tussen traditionele en digitale financiën. Het inschakelen van fiat-ondersteuning zorgt voor een betere ervaring en gemakkelijkere toegankelijkheid voor crypto-gebruikers, wat essentieel is voor massale crypto-adoptie.

Met de implementatie van SEPA blijft de crypto-exchange haar klanten wereldwijd bedienen, met als doel binnen de komende drie tot vijf jaar permanent in de top 3 van beste crypto-exchanges ter wereld te komen.

Om zijn doelen te bereiken en de beste service aan zijn klanten wereldwijd te garanderen, heeft de beurs continu geïnvesteerd in de groei van het bedrijf, ongeacht de cryptowinter. Bitget heeft zijn personeelsbestand inderdaad gestaag uitgebreid, van 200 medewerkers begin 2022 tot meer dan 1.100 in januari 2023.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is een top 5 crypto-derivatenbeurs gericht op kopieerhandel en heeft vandaag meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld. De beurs zet zich in om gebruikers veilige, professionele, one-stop-shop handelsoplossingen te bieden en heeft tot doel de acceptatie van crypto te vergroten door samenwerkingen met geloofwaardige partners. To see also : Apecoin kan de komende weken dus flink omhoog!. Bitget is de exclusieve crypto-uitwisselingspartner van de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports PGL-evenementen, evenals de eerste ronde partner van het Italiaanse topvoetbalteam, Juventus.

Om het geld van gebruikers op het platform te beschermen, neemt Bitget eersteklas beveiligings- en beschermingsmaatregelen, waaronder een beschermingsfonds van $ 300 miljoen en een bewaarservice voor fondsen, die volledig is gereserveerd door het model Merkle Tree Proof of Reserves.

Ga voor meer informatie over Bitget naar de officiële website.

Het bovenstaande artikel is een inzending en niet de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Het is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen houdt risico in. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Koen K.

About Koen K.

Met een achtergrond als boekhouder, schrijft Koen graag over zijn passie, de wereld van beleggen en cryptocurrency.