Blockchain-gamingplatforms zoals Metacade winnen aan populariteit

Het onderstaande artikel is een inzending die buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders valt. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Terwijl de scheidslijn tussen blockchain-gaming en GameFi begint te vervagen, winnen crypto-gamingplatforms zoals Metacade (MCADE) aan populariteit onder gamers en crypto-investeerders. Er gaat een nieuwe virtuele wereld open, aangedreven door de vooruitgang in Web3-technologie en de vraag van de consument. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees verder om erachter te komen hoe deze nieuwe wereld werkt, hoe deze de manier waarop we leven, werken en spelen zal veranderen, en hoe gamers hun dromen echt kunnen waarmaken.

Het verschil tussen blockchain gaming en GameFi

Voordat we verder op dit onderwerp ingaan, is het goed om even het subtiele verschil tussen blockchain games en GameFi uit te leggen. De ontwikkeling van blockchain-games begint met een game en voegt daar vervolgens economische aspecten aan toe, zoals play-to-earn (P2E). GameFi is andersom: gamefunctionaliteit wordt toegevoegd aan het oorspronkelijke financiële protocol. Read also : Nieuw onderzoek: 82% van de miljonairs zoekt crypto-advies. In de praktijk gebruiken de meeste mensen de twee termen door elkaar, vooral omdat de games en functionaliteit vergelijkbaar zijn.

Op dit punt is het ook belangrijk om te vermelden dat GameFi zelf is voortgekomen uit DeFi. De band tussen de twee is sterker dan je in eerste instantie zou denken. De combinatie wordt goed uitgelegd in b.v. Als je land koopt in een metaverse game en geld verdient door het te verhuren, telt dat dan als een GameFi- of DeFi-transactie? Uiteindelijk is het het ‘Fi’-gedeelte dat er echt toe doet, maar dit voorbeeld laat zien hoe verschillende gebieden elkaar beginnen te overlappen, en het is een trend die zich waarschijnlijk zal voortzetten.

De verwachte explosieve groei van blockchain-games zorgt voor echte opwinding in de cryptowereld. Tot nu toe hebben gevestigde spelers als Decentraland (MANA) en Sandbox (SAND) geworsteld met een klein aantal dagelijks actieve gebruikers. Veel waarnemers zijn echter van mening dat dit in 2023 kan veranderen. Aan de andere kant creëren veel creatieve en dynamische platforms zoals Metacade (MCADE) nieuwe en opwindende ervaringen en andere ervaringen voor spelers.

Investeren in Crypto: vijf fouten die u niet mag maken
Read also :
Investeren in cryptocurrencies is een kans om veel rendement te behalen. Aan…

Wat is Metacade?

Metacade (MCADE) loopt voorop in de volgende generatie blockchain-gaming- en GameFi-bedrijven. Het hoopt zich te onderscheiden van de massa door een grote selectie games aan te bieden, variërend van arcadefavorieten tot de nieuwste metaverse games. This may interest you : Hoe u meer winst kunt maken door te investeren in Bitcoin. Metacade (MCADE) bevindt zich nu in de voorhoede van succesvolle verkoop als een inclusieve en dynamische Web3-community voor gamers, ontwikkelaars, cryptofans en investeerders.

To see also :
Wat kost een bitcoin 10 jaar geleden? In welk tempo is Bitcoin…

Waarom Metacade aan populariteit wint bij gamers

Metacade (MCADE) biedt een verscheidenheid aan spellen die zelfs de meest veeleisende spelers zullen bekoren, vermaken en bevredigen. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om te communiceren met andere spelers, een plek om de wisselende partijen te zien en het scorebord te bekijken. Read also : De beste crypto voor 2023 – Waarom nu investeren u rijk kan maken!. Maar de belangrijkste reden waarom Metacade (MCADE) een hit kan zijn bij spelers, is dat het de manier verandert waarop ze werken, leven en spelen door vier manieren aan te bieden om een ​​fatsoenlijk inkomen te verdienen:

Play-to-earn (P2E) vertegenwoordigt de belangrijkste manier waarop spelers een aanzienlijke bron van inkomsten kunnen genereren op het Metacade-platform.

Doe mee en verdien: met behulp van MCADE-tokens kunnen spelers deelnemen aan competities en competities en kans maken op geweldige prijzen, onderscheidingen en badges.

Creëer-om-te-verdienen: Spelers kunnen beloningen verdienen door alfa te delen, inhoud te maken, beoordelingen te schrijven en te communiceren met andere leden van de gemeenschap.

Banen verdienen: Spelers kunnen geld verdienen door nieuwe spellen op de site uit te proberen of door nieuwe vacatures te vinden, hetzij van Metacade (MCADE) zelf of van ontwikkelaars en andere siteleden.

Blockchain-spelers zijn ook onder de indruk van de plannen van Metacade (MCADE) om een ​​DAO (Decentralized Autonomous Organization) te worden. Dit betekent dat spelers toekomstige games kunnen beïnvloeden door op nieuwkomers te stemmen om financiering te ontvangen in het kader van het nieuwe Metagrants-initiatief van het bedrijf. De DAO-structuur betekent ook dat spelers worden beloond voor hun prestaties en interactie met andere leden van de Metacade (MCADE)-gemeenschap.

To see also :
Kan Solana 1000 euro worden? Wat kun je doen met Solana? Solana…

Metacade (MCADE) gaat over meer dan gamen op de blockchain

Een van de dingen die Metacade (MCADE) uniek maakt, is dat het specifiek is ontworpen om alle aspecten van de P2E- en GameFi-industrie met elkaar te verbinden. Spelers kunnen plezier hebben, de ontwikkeling beïnvloeden en geld verdienen door interacties met spelontwerpers. Maar het is tweerichtingsverkeer. Ook ontwikkelaars profiteren van deze samenwerking. Ze kunnen nieuwe games testen, op de markt brengen en lanceren, wedstrijden organiseren en nieuwe en getalenteerde medewerkers vinden.

Crypto-enthousiastelingen en investeerders – en natuurlijk gamers – kunnen ook profiteren van de productie- en investeringsmogelijkheden die Metacade (MCADE) biedt. De huidige voorverkoop van Metacade biedt een uitstekende gelegenheid om in het bedrijf te investeren en te profiteren van vroege investeerderswinsten – maar u moet snel handelen om de beste prijs voor de verkoop te krijgen.

Uiteindelijk draait Metacade (pre-launch awardCADE) helemaal om netwerken. Het brengt alle aspecten van de GameFi- en P2E-industrie samen, en samenwerking, integratie en samenwerking werken in het voordeel van alle betrokkenen.

Metacade (MCADE) en GameFi gaan één kant op: omhoog!

Hoewel sommige cryptosectoren in het ongewisse blijven, bieden GameFi en P2E de broodnodige en welkome hoop. Alle stukjes beginnen op hun plaats te vallen: de onderliggende technologie, sterke crypto-ondersteuning, verbazingwekkende metaverses en games, en de toenemende vraag van de consument. Naarmate blockchain-gamingsites zoals Metacade (MCADE) aan populariteit winnen, is groei mogelijk, dus het Metacade-team denkt dat het nu een goed moment is om te investeren in de voorverkoop van Metacade (MCADE).

U kunt hier deelnemen aan de Metacade-voorverkoop.

Het bovenstaande artikel is een inzending die buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders valt. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden.

Koen K.

About Koen K.

Met een achtergrond als boekhouder, schrijft Koen graag over zijn passie, de wereld van beleggen en cryptocurrency.