Crypto herstelt goed van dips, maar de meeste pieken zijn dieptepunten

De cryptocurrency-markt maakte dinsdagavond een grote duik, maar herstelde zich gisteravond weer. Vandaag hebben we dus weer een groene dag in cryptocurrency-land en bijna de hele top 100 is positief. Veel prijzen zien hun piek echter lager liggen dan eerder deze week. Desondanks steeg de totale marktkapitalisatie met 2,2% tot $1,08 biljoen.

📈Marktoverzicht #BTC-prijstransacties boven $ 23.000

De top 10 handelt in de groene zone: $ADA +5,92%, $SOL +5,60%, $ETH +3,51%.

Marktkapitalisatie: $1,11 biljoen (+2,63%) Dominantie van $BTC: 40,11% (-1,1%) Angst & Hebzucht Index: 54 (neutraal)

Volledig rapport 👉https://t.co/xGKe6auaVg pic.twitter.com/UckTx3Mm2m

— CryptoRank-platform (@CryptoRank_io) 26 januari 2023

Bitcoin koers blijft met $23.000 stoeien

Bitcoin (BTC) herstelt vandaag iets minder sterk dan veel altcoins, maar heeft veel meer standgehouden tijdens de daling. Bitcoin is dus een van de weinige prijzen die vandaag een hoger hoogtepunt kent, en ook de hoogste prijs in meer dan vijf maanden. Op het moment van schrijven staat bitcoin echter nog steeds onder de $23. This may interest you : Als cryptobroker wil Finst de strategie van DeGiro repliceren.000, maar is vandaag nog steeds 1,7% gestegen. Is het voortschrijdend gemiddelde over 200 weken het volgende doel of is het nog te ver weg?

#bitcoin nadert snel WMA 200…nu weerstand in plaats van ondersteuning.

Het lijkt waarschijnlijk dat we er overheen komen.

Gratis live grafiek: https://t.co/AdzEaOJJnD pic.twitter.com/hqTyedZK1t

— Philip Swift (@PositiveCrypto) 25 januari 2023

To see also :
Wat zijn de voor en nadelen van crypto? Wat zijn de voordelen…

Ethereum piek komt lager uit

Ethereum (ETH) herstelt sterker, maar heeft deze week ook veel meer verloren. Ethereum handelt terug boven $1.600, maar niet hoger dan $1.630, wat ver onder het hoogste punt van $1. See the article : Investeren in cryptocurrencies wordt steeds meer een gok.665 eerder deze week ligt. Momenteel schommelt de prijs van ETH rond de $1.605, een stijging van 4% vandaag.

Bekijk de post van @VitalikButerin op het Reflexer-forum over hoe RAI-systemen ETH veilig kunnen inzetten https://t.co/eTfAqorDmj

— Reflexer (@reflexerfinance) 25 januari 2023

On the same subject :
Hoeveel munten heeft Dogecoin? Hoe groot kan Dogecoin zijn? Wat kunnen we…

BNB, XRP, DOGE blijven iets achter

Binance Coin (BNB) en Ripple (XRP) lopen iets achter vandaag, maar zijn nog steeds ongeveer 1,5% gestegen. Beide koersen pieken lager dan eerder deze week. BNB bereikte $ 311 na het herstel, maar duikt nu onder $ 305. On the same subject : Crypto, goud, aandelen: wat heb je dit jaar geïnvesteerd?. XRP raakte $ 0,42 aan, maar zakt nu naar $ 0,412. Dogecoin (DOGE) herstelt zich al iets sterker en stijgt met 2,6% naar $0,086.

On the same subject :
Welke radio frequentie? Hoe vind ik radiostations? Welke radiofrequentie is NPO 2?…

ADA, MATIC en SOL maken sterke stuiter

Cardano (ADA), polygon (MATIC) en solana (SOL) groeien nog sneller. De ADA-prijs daalde vanmorgen onder $ 0,38, maar is vandaag nog steeds met 5,2% gestegen. MATIC is terug boven $ 1, een stijging van 5,3%. Solana (SOL) bewoog even boven de $25, maar zakt nu naar $24,3. SOL is vandaag zelfs met 5,5% gestegen.

De beste webhooks op Solana zijn zojuist 10x beter geworden.

Maak, bewerk, update, haal op of verwijder Helius-webhooks met één enkele oproep.

Meer dan 100 opsommingen van ingebouwde dApps en transactietypes om uit te kiezen!! pic.twitter.com/qCWj2lujt6

— Helius ( , ⚡) (@heliuslabs) 25 januari 2023

Crypto top 100 hardste stijgers

Vandaag vinden we verschillende harde stijgers in de top 100. Fantom (FTM) is bijna 8% gestegen en apecoin (APE) is al 11% gestegen. Optimism (OP) maakte gisteravond weer een nieuwe all-time high (ATH) van $2,5, maar zakt nu naar $2,3. De OP-prijs is echter 14% hoger.

Optimisme Goerli-update: het @OPLabsPBC-engineeringteam heeft het probleem opgelost dat trage prestaties veroorzaakte. De Optimism Goerli-sequencer werkt nu normaal.

Als u nodes uitvoert op Optimism Goerli, moet u mogelijk enkele acties ondernemen. Details volgen: https://t.co/y8kMJr7SWm

— Optimisme (✨🔴_🔴✨) (@optimismFND) 26 januari 2023

Het Mina Protocol (MINA) is vandaag zelfs met 17,5% gestegen. Ecash (XEC) maakte gisteravond een enorme piek, daalde toen scherp en is nog steeds 20% gestegen.

De bouw stopt nooit! 🧑‍💻

📣 #BitcoinABC 0.26.11 is nu uit!

Deze release voegt een connectiviteitscontrole toe voor Avalanche uitzetknooppunten en brengt verschillende prestatieverbeteringen met zich mee.

Download nu! ⬇️$XEC #eCash #JustBuild 🛠 https://t.co/6YQf8ivCUm

— eCash (@eCashOfficial) 26 januari 2023

Aptos is al 400% gestegen dit jaar

Maar de winnaar in de top 100 is wederom aptos (APT). APT-prijs bereikte gisteravond ook de nieuwe ATH met een prijskaartje van $ 19,4. APT daalt momenteel tot $ 18,3, maar is vandaag nog steeds 34% gestegen. Het APT-tarief is nu maar liefst 400% (!) in plus 2023.

Stop een van de #AptosWorldTour 🇰🇷

Tot snel Seoel! pic.twitter.com/GACcKTecU4

— Aptos (@Aptos_Network) 26 januari 2023

Handel samen met Crypto Insiders

Op zoek naar hulp bij handelen? Heeft u vragen en wilt u direct technische analyses ontvangen van een groot aantal cryptocurrencies? Meld u aan en probeer een gratis Premium-lidmaatschap voor 30 dagen. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en laatste analyses en kun je direct in contact komen met diverse marktexperts en cryptocurrency liefhebbers die klaar staan ​​om je te helpen!

Disclaimer: beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn gebaseerd op de inzichten en ervaringen van onze analisten en zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.

About Koen K.

Met een achtergrond als boekhouder, schrijft Koen graag over zijn passie, de wereld van beleggen en cryptocurrency.